Hoofdmenu

Links

Op deze pagina staan allerlei links naar pagina 's die ik zelf regelmatig bezoek. O.a. voor het plannen van nieuwe wandelingen of voor informatie over wandelen, gps en fotografie.

Rolstoelroutes
Natuur zonder drempels Mensen met een functiebeperking (rolstoel- en scootmobielgebruikers, blinden, mensen met een beperkt uithoudingsvermogen, mensen met een verstandelijke beperking, ouderen) willen, net als ieder ander, van de natuur kunnen genieten.
Onbeperkt op pad Op deze website stellen we routes beschikbaar die geschikt zijn voor minder mobielen. De routes worden door onze vrijwilligers regelmatig gecontroleerd. Dat voorkomt onaangename verrassingen zoals een onneembare hindernis.
ROL-routes Zuid-Limburg Rolstoelroutes zijn geschikt voor rolstoelers met duwer of electromotor, scootmobielen en kinderwagens. De horecazaken beschikken niet allen over een invalidentoilet maar zijn wel rolstoeltoegankelijk.
Rolstoelwandeling.nl Onverwachts zagen we een familielid na hartfalen in een rolstoel terechtkomen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mooie routes die met een rolstoel begaanbaar zijn. Aan de hand van beoordelingscriteria willen we routes bekijken en beoordelen.
   
GPS routes
GPS tracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel- & Kanoroutes
GPSWalking.nl GPSWalking.nl zet GPS wandelingen uit in Nederland en in het buitenland. Deze volledig gedocumenteerde GPS wandelingen zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving, een ruime foto-serie en een track/route en kunnen door iedereen gratis worden gedownload
Marc en Marieken GPS wandelingen in België
Reisverslagen door Sandra en Marko Wandelroutes uit binnen- en buitenland gemaakt door Sandra en Marko. Met ideeën voor je eigen vakantie.
Wandelsite van Hans Bijen. Op de site staan niet alleen de routes en de tracks maar ook een groot aantal foto 's, die tijdens die wandelingen gemaakt zijn.
   
Wandelroutes
Klik, print en wandel De routes zijn kant en klaar. Je kunt ze uitprinten en gaan wandelen.
Klompenpaden Historische voetpaden in de provincies Utrecht, Gelderland en binnenkort ook in Zuid-Holland
NS-wandeltochten Wandelingen van de Nederlandse Spoorwegen. Deze wandelingen zijn per trein bereikbaar.
Op de kuierlatten Gastvrij wandelen bij de Flevolandse boer
Roots wandelroutes Wandelroutes uit het tijdschrift Roots
Trouw, natuurtochten Sinds enkele jaren staan de wandeltochten van Trouw ook op het net, samen met de fiets-, skate- en stadswandelroutes.
Wandelplanner Veluwe Het wandelroutenetwerk op de Veluwe is nog volop in ontwikkeling. De paden die in de routeplanner staan kun je bewandelen.
Wandelroutes in de Belgische Ardennen Het mooie van de Ardennen en Wallonië is de afwisseling van wandelgebieden. De ene dag loop je op een heuvelrug en kijk je vanaf een rotspunt neer op een meanderende rivier. Een volgende dag wandel je door glooiend platteland.
Wandelroutes van Natuurmonumenten Wandelroutes door de gebieden van Natuurmonumenten
Wandelzoekpagina De Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen en zoekmogelijkheden naar wandelingen en wandelroutes
   
Wandelen
de wandelsite.nl Georganiseerde dagwandelingen voor alle leeftijden
KNBLO-Wandelsportorganisatie Nederland De KNBLO-Wandelsportorganisatie Nederland is een sportbond die zich al vele jaren richt op de promotie, organisatie en ontwikkeling van de georganiseerde wandelsport
Wandel startpagina Startpagina met links naar websites over wandelen
Wandelen.beginthier.nl Verzameling van links naar allerlei sites die iets met wandelen van doen hebben.
   
Blootsvoets wandelen
Barfußpfade - Blote voeten paden Pagina met beschrijving en links naar blotevoetenpaden, vooral in Duitsland, maar ook in de rest van de wereld.
Blote voeten park Brunssum Ervaar 3000 meter wandelplezier op blote voeten! Het blote voetenwandelen is een uitdaging om de natuur op een andere manier te leren kennen. Het is gezond, uitdagend en leuk!
Blote voetenpad Buitenpost Het Blotevoetenpad op Buitenpost leidt je langs je verschillende obstakels. Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras, vind je weg door het bamboebos en maak de schat buit op het schateiland.
Blote voetenpad in het Toon Kortoomspark Blote voetenpad: vanaf zaterdag 10 april is ons blote voetenpad geopend. Je kunt daar de Peel voelen, ruiken en beleven. Dit allemaal op je blote voeten.
Blote voetenpad Lieteberg (Belgie) Geef dan je voeten de vrijheid en kom in Zutendaal proeven van het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen.
Blotevoetenpad Opende In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: het Blotevoetenpad Opende. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten lopen door de modder, over water en gras. Over boomstammen klimmen of via een touw een sloot over. 
Gouwevoetenpad Ontspannen genieten van rust en natuur op het blotevoetenpad!
   
Natuurgebieden en organisaties
De Landschappen DE LANDSCHAPPEN is het samenwerkingsverband van de 12 provinciale Landschappen.
Gelders Landschap en Gelderse Kastelen Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen beschermen en beheren bijna 11.000 ha natuur en landschap en een groot aantal kastelen, historische landhuizen, ruïnes en boerderijen in Gelderland.
Natuurmonumenten Natuurmonumenten beschermt natuur in Nederland
Staatsbosbeheer Staatsbosbeheer is de grootste natuurbeheerder van ons land. De organisatie beheert niet alleen maar bossen. maar ok duinen, heide, uiterwaarden en moerasgebieden.
Vogelbescherming Nederland Vogelbescherming Nederland zet zich in voor alle in het wild levende vogels en hun leefgebieden.
Waddenvereniging De Waddenzee is een internationaal belangrijk natuurgebied! Voor die erkenning zet de Waddenvereniging zich al jarenlang in. Dat doet zij door bijvoorbeeld de schoonheid van het gebied te laten zien.
   
GPS software
EasyGPS EasyGPS is the fast and easy way to transfer waypoints, routes, and tracks between your computer and your GPS
Garmin BaseCamp GPS Software voor Garmin GPS-ontvangers
Google Earth Google Earth puts a planet's worth of imagery and other geographic information right on your desktop.
   
GPS informatie
Waipoint GPS Forum Forum over de aanschaf en het gebruik van GPS ontvangers. Het forum is vooral bedoeld voor (potentiële) klanten van Waypoint, maar iedereen is van harte welkom.
   
Geocaching
Geocaching Nederland Geocaching is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers.
Wandelcaches Geocaches waarbij een wandeling gemaakt moet worden
   
Fotografie
Digital Photography Review Where you'll find all the latest in digital photography and imaging news, reviews of the latest digital cameras and accessories, a large selection of sample images etc.
Fotografie startpagina Links naar allerlei websites over fotografie
Zoom.nl Magazine over digitale fotografie en video. Een forum, een gallery en gratis ruimte om een fotoalbum aan te maken
   
Diversen
Uitgeverij Boekenbent Onze uitgeverij voor o.a. uitgeven in eigen beheer. Als je in eigen beheer een boek wilt uitbrengen, dan kan Uitgeverij Boekenbent de opmaak, het drukken en andere zaken m.b.t het uitgeven van het boek voor je regelen.

Reclame